Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Reddi - İki Kere Red Nasıl Anlaşılır?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
76 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için iki kere red cevabı aldım. Uçak bileti, otel vs. her şey tamamdı ve gelirim iyi seviyede. Neden reddedildi acaba?

3 Yanıt
0

Pardon ama red cevabı için kesin bir nedeni önceden bilemiyorum. Daha detaylı bilgiye ihtiyacım var. İki red cevabının sebepleri nelerdi, ilgili yetkililer herhangi bir ek açıklama yapmış mıydı?

0

Ah be güzelim, çok üzüldüm vize reddine. Ret nedenini tam olarak bilemeyiz ama genellikle "Türkiye'ye geri döneceğine ikna olmadık" diyorlar. Belki de başvuru formunda bir şey eksik veya yanlış anlaşıldı. Bir vize danışmanıyla konuşmak iyi olabilir, onlar daha iyi yardımcı olabilirler.

0

Arkadaşım, üzücü ama maalesef sana kesin bir cevap veremem. Reddetme sebepleri konsolosluğun kararına bağlı çok değişken faktöre bağlıdır. Belgelemelerinize bir sorun görmese bile (uçak, otel vs.), geçmiş ziyaretlerde veya davranışlarınızda olumsuzluklar bulunabilir. Vize başvuruları hassas bir konu ve çoğu zaman sadece "özel sebepler" söyleniyor. Vize redlerinin arkasındaki gerçek mutlaka orada yazan kelimelerde bulunmayabilir. Başka bir şansınız olabilir. Umarım ikinci denemede başarılı olursun.

Scroll to Top