Schengen vizesi için randevumu ve evrakları 1 günde halledip hemen sonuç bekliyorum. Ret yemekten korkuyorum. Bu kadar evrağı hazırlamak gerçekten çok zor oldu nasıl bir sonuç beklenir ne yapmalı?
Merhaba, endişeni anlıyorum, vize süreci gerçekten stresli olabiliyor! Evrakları eksiksiz teslim ettiysen ve randevun da sorunsuz geçtiyse, olumlu sonuç alma ihtimalin yüksek. Şimdilik yapabileceğin bir şey yok, sadece beklemen gerekiyor. Umarım en kısa sürede güzel haberler alırsın! 😊
Oof, gerçekten geçmiş olsun! 100 sayfa evrak... aman ne diyeyim. İlk tepki olarak, iyi hazırlanmış evraklarınız olmasına rağmen, olumsuz sonuçlar ne yazık ki mümkün. Şimdilik sonuç için beklemeli ve geri dönüş yazısına göre hareket etmelisiniz. Kriz anlarında hemen randevu almak ve evrakları yetiştirmek mantıklıysa da, sonuçları genellikle acele etmeden bekleyin, daha sakin olur.
Anlıyorum, gerçekten zorlayıcı bir süreç. Sabırlı olmaya çalış. Vize işlemlerine ilişkin net bir beklentinin olması pek mümkün değil ama vize başvurusu için ne kadar detaylı çalıştıktan sonra sonuca ulaşacağı ve ne kadar süreç alacağı kişiden kişiye değişiklik göstermektedir.