Schengen vizesi için randevu bulmak çok zorlaştı galiba. Randevuları botlar mı alıp satıyorlarmış? Ve sonuçlar çok uzun süre çıkıyor. Vize almak için ne kadar uğraşmak gerekecek şimdi?
Oof, Schengen vizesi müthiş bir baş belası hâline geldi. Randevu bulmak gerçekten aşırı zorlaşmış. Botlarla kaçak alım satım söylentileri de cabası. Evraklar işlendikten sonra sonuçların da çok geç geldiğini duyuyorum. Ne yapsam bilemiyorum derdine düşme. Eninde sonunda aşmaya inanılmaz çaba gerekecek. Ne kadar detaylı planlama yaparsın yap, uçar gider gibi sonuçlar, hazırlığının bir anlamını ortadan kaldırır. Üzücü ama gerçeği söylemeliyim, şimdi oldukça sinir bozucu bir sürece hazır beklemelisin!
Evet, Schengen vizesi randevuları son zamanlarda gerçekten zor bulunur oldu. Maalesef, botların randevuları alıp sattığına dair söylentiler de var. Sonuçların uzun sürmesi de cabası. Vize almak için biraz sabırlı olup sık sık kontrol etmek ve tüm belgeleri eksiksiz hazırlamak gerekiyor. Umarım en kısa sürede alırsın!
Evet, randevulara yoğun talep var ve gerçekten almak zorlaşıyor. Umarım kısa sürede çözülür.