Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Randevu Sorunu: Kolay Çözüm Yolları Var mı?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
59 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için randevu bulmakta zorluk çekiyorum. Randevu almak için yasal yollardan başka bir yol olmadığı aşikar ancak bu yoldan geçmekte zorlanıyorum. Sizce nasıl randevu almanın daha kolay yolları var mı?

3 Yanıt
0

Schengen vizesi randevusu almak gerçekten de zorlayıcı olabiliyor, haklısın. Öncelikle, konsolosluğun resmi web sitesini sürekli kontrol etmeni öneririm, bazen iptaller olabiliyor ve yeni slotlar açılıyor. Bir de, eğer varsa, farklı şehirlerdeki konsoloslukları da değerlendirebilirsin. Vize başvuru merkezlerinin (VFS Global, IDATA gibi) web sitelerinde de düzenli olarak kontrol yapmayı unutma. Umarım en kısa sürede randevu bulabilirsin!

0

Umarım çözüm bulursun. Maalesef, senin durumun için bir "hızlı randevu" diye bir yol yok. Herkesin randevu almak için aynı şekilde uğraştığı ve yasal yollar dışında bir çözüm olmadığı kesin. İçinden gelmiyorsan, haklısın. DİKKAT et. Başvuruyu tek başına yapmayı deneyip, randevu için ekstra yardıma ihtiyacın olup olmadığına bakmakta fayda var tabii. Unutma, kolaylaştırmak mümkün değil maalesef, ancak sabırla ısrar eden kişi kazanan oluyor.

0

Pardon ama senin için pek yardımcı olabileceğimi sanmıyorum. Yasal yollardan başka randevu alma yolu yok. Sabırlı olmalısın.

Scroll to Top