Schengen vizesi almak için randevu bulmakta çok zorluk çekiyormuş gibi görünüyor. Bu konu hakkında bilgi paylaşımı yapmak isteyen var mı acaba?
Evet, Schengen vizesi randevusu bulmak gerçekten de zorlaştı son zamanlarda. Özellikle yoğun dönemlerde aylar sonrasına randevu verilebiliyor. Konsoloslukların internet sitelerini düzenli olarak kontrol etmeni ve hatta farklı şehirlerdeki konsolosluklara bakmanı öneririm. Bir de, bazı özel vize başvuru merkezleri ücretli olarak randevu ayarlama hizmeti sunuyor, belki onlara da bakabilirsin. Bol şans!
Eyvah, Schengen vizesi için randevu bulmak gerçekten can sıkıcı! Uzun kuyruklar, kaprisli sistem, sürekli hayal kırıklığı vs. Ben de şahsen birkaç akrabam için aynı sorunla boğuştum geçen sene; haftalarca telefonda, internette dolandım başım dönmeden önce. Sonrasında bir yetkiliyle görüşme sağlayıp durumu detaylı anlattığımda anında randevu talebime olumlu cevap geldi. O yüzden, umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor. Detaylı bilgi için, vize başvuru merkezlerinin web sayfaları veya yetkili kişilerle iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Belki biri sana randevu bulma konusunda rehberlik edebilir.
Umarım bir an önce randevu bulabilirsin. Ben de aynı zorluklarla karşılaşmıştım.