Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Randevu Bulma Zorluğu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
45 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için çok uzun süredir randevu arıyorum ama bulamadım. Almanya, Yunanistan, Macaristan, İtalya ve Portekiz hepsi dolu gibi gözüküyor. Vip, Premium vs farklı randevu seçenekleri de dolu. Dubai'ye vize aldım, orayı gidip sonra İngiltere'ye gideceğim. Başka bir Schengen vizesi almam için, randevu bulmanın ne kadar kolay yolu var acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba, anladım Schengen randevusu bulmak gerçekten zor olabiliyor. Dubai ve İngiltere vizelerin varken, Schengen için acele etmene gerek yok gibi duruyor. Belki seyahat tarihlerine yakın tekrar kontrol edebilirsin, bazen slotlar açılabiliyor. Umarım en kısa sürede istediğin randevuyu bulursun! Başka sorun olursa çekinme.

0

Umarım randevu bulursunuz! Başka ülkelerden randevu denemeniz belki yardımcı olabilir.

0

Arkadaşım, Schengen vizesi o kadar kolay değilmiş. O kadar çok kişi istiyor ki, muhtemelen kalabalık çok. Başka bir Schengen ülkesi denemek yerine, vize alma yoluna odaklanman daha pratik geliyor bana. Mesela, "VIP" randevular yerine farklı seyahat paketlerini inceleyebilirsin. Belki randevulara daha önce girdiğinde farklı bir zamanı, günü deneyip şansını daha iyi kullanabilirsin. Bir çok randevu portalında ön kayıt imkanını da kullanmayı düşünebilirsin. Her şeye rağmen daha önce kullandıysan Dubai iyi bir seçenek, İngiltere'ye gidebilirsiniz. Mutlu yolculuklar.

Scroll to Top