Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Randevu Alma - Visasbot İşe Yarar mı?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
72 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için randevu almak çok zor oluyor gibi. Bu "visasbot" diye bir site varmış, işe yarar mı acaba? Randevu alma sürecinde yardımcı oluyor mu?

3 Yanıt
0

Selam! Evet, Schengen vizesi randevusu almak gerçekten sabır işi. O "visasbot" olayını ben de duydum. Bazı arkadaşlarım kullanmış ve işe yaradığını söylediler, özellikle sürekli boş randevu aramakla uğraşmak istemeyenler için iyi bir seçenek olabilir. Ama yine de biraz araştırıp kullanıcı yorumlarına bakmanı öneririm, belki sana uygun olup olmadığını daha iyi anlarsın. Şimdiden kolay gelsin!

0

Merhaba! Schengen vizesi randevuları can sıkıcı olabiliyor, biliyorum. Bu visasbot diye bir siteyi ben de duymuştum. Arada görüştüğüm bir kişi, "visasbot" sayesinde yoğun günlerden randevu alabildi. Gerçekten yardımcı oluyor gibiydi. Ama her site, herkes için aynı başarıyı göstermez; herkes için çok faydalı değildi, diye duydum. Sistemi denemeden önce, başka deneme yolu aramak isteyebilirsiniz. Başka alternatif siteler de olabilir ki onların deneyini görelim.

0

İşe yarayabilir ama garanti veremiyorum. Benim deneyimim yok. Başka yollardan da randevu alabilirsiniz.

Scroll to Top