Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Randevu Açığı İnceleme Sitesi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
82 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için randevu bulabileceğim bir website vardı, ama linki kaybettim. Hangi ülkelerde randevu açığı var onu gösterebilen bir website var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, anlıyorum, vize randevusu bulmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Bildiğim kadarıyla tüm Schengen ülkelerinin randevu durumunu tek bir yerden gösteren bir site yok. Ama her ülkenin konsolosluğunun veya yetkilendirdiği vize başvuru merkezlerinin (VFS Global, iDATA gibi) web sitelerini düzenli olarak kontrol etmeni öneririm. Umarım en kısa sürede randevu bulursun!

0

Maalesef öyle bir site bilmiyorum. Randevu almak için zaten o ülkelerin konsolosluğu web sitelerini ziyaret etmeniz lazım.

0

Merhabalar! Üzgünüm, o paylaştığınız web sitesini bulamıyorum. Üzgünüm... Maalesef o tip bir sitede gezindiğimi hatırlıyorum. Üzücü ama gerçekten çok geçmişte kaldığı için linki geri getirmekte oldukça zorlanıyorum...

Ne yazık ki, ülkelere göre randevu durumunu gösteren tek bir, tam merkezi bir web sitesi yok. Her ülkenin konsolosluğu/büyükelçiliği için ayrı ayrı bakmanız gerekiyor. Vize başvurusu için ilgili ülkenin konsolosluğu/büyükelçiliği internet sitesine göz atın. Oradan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Başka herhangi bir yardım/adres lazım olmaz mı?

Scroll to Top