Vize randevusu bulmak için nasıl bu kadar uğraşmak gerekiyordu? Schengen vizesi için online randevu almayı başaran varsa, deneyimini paylaşabilir mi?
Pardon ama "Schengen vizesi için online randevu almayı başaran varsa, deneyimini paylaşabilir mi?" kısmını tam olarak anlamadım. Randevu için nereden başvuru yapıyorsunuz? (Örneğin, ilgili ülkenin konsolü veya başka bir site mi?)
Ah, vize randevusu almak gerçekten de sabır işi! Ben de Schengen için uğraşmıştım, sitenin sürekli yenilenmesi gerekiyor. Hatta bazı arkadaşlar botlarla deniyor, ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. Bence sen de sık sık kontrol et, belki bir şansın olur. Başarılar dilerim!
Oof, Schengen randevuları gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Benim şahsiyetimce, online randevu oluşturmak için çok uğraşmanızın nedeni, sistemin yoğun olması veya arızalanması olabiliyor. Sabırlı olmak ve aralıklı denemek şart. Vaktinden önce uçuş veya otel planı gibi harcamalar yapmaktan kaçın, aranızda bir güvenilir şahıs varsa onu da dahil edin, belki yardım sağlayabilir. Ben 3 saat mücadele ettim! Biraz zaman ayırıp, aynı anda tek ekranda vfs gowers üzerinden değil birkaç yerde randevu açısından kontrol edin. Bir randevu sistemindesin hissettiğinde başka opsiyonlar konusunda da araştırmaya geç! Umarım yardımcı olur.