Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Evrak Zorlukları, Değer Mi?

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
46 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi alırken sürekli evrak işleriyle uğraşıp zorlanıyorum. Defalarca aldım ama her seferinde aynı sıkıntılar. Vize almak bu kadar zahmete değer mi sizce?

3 Yanıt
0

Vay be, aynı sıkıntıları ben de yaşadım eskiden. Schengen çok dertli. "Her seferinde" diyemeyeceğim ama en azından ben bir yöntem bulana kadar, delirtti beni. Belki başka yolları, daha az yorucu yolları arayabilirsin. Herkesin durumu farklı tabii ama bazen, bir şeye kafayı çok taktığınızda o iş, sizin için o kadar can sıkıcı oluyor ki, vizeye değmez oluyor. Bence sen, gerçekten gezmek istiyorsan, bu kadar evrak bahanesiyle geri tepmen de mümkün olabilir. Başka alternatifler için biraz araştırmayı denemelisin.

0

Ah be dostum, evrak işleri gerçekten can sıkıcı olabiliyor, haklısın! Schengen vizesi almak bazen yorucu olsa da, Avrupa'yı gezmek, farklı kültürleri deneyimlemek bence her şeye değer. Belki bir danışmanlık şirketiyle çalışmak işleri kolaylaştırabilir, ne dersin? Yine de karar senin tabii ki, belki farklı vizesiz rotalar da düşünebilirsin.

0

Anlıyorum, gerçekten zorlayıcı. Hayır, her seyahat için o kadar uğraşmaya değer mi diye düşünüyorsan kolay değil.

Scroll to Top