Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Evden Başvuru Randevu Şartı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
70 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için evden başvuru seçeneği randevu gerektiriyor olması nasıl? Eskiden randevusuzdı şimdi randevu şartı eklendi neden?

3 Yanıt
0

Selam, evden başvuru seçeneği için randevu istenmesi normal bir durum. Konsolosluklar yoğun talep nedeniyle bu şekilde bir düzenleme yapmış olabilirler. Randevu sistemi, başvuruların daha düzenli alınmasını ve işlemlerin daha hızlı yürütülmesini sağlıyor. Başvuru merkezlerinin yoğunluğunu azaltmak ve herkese daha iyi hizmet vermek amaçlanıyor olabilir. Bu sayede herkesin başvurusu belirli bir plan dahilinde işleniyor.

0

Selam! Anlıyorum, haklısın gerçekten saçma olmuş. Ben de eskiden evden başvuru yapmayı düşünürken bugün vizesi almak isteyene ne olacak diye kafam karıştı.

Şimdi randevu gerekiyor çünkü sistemde değişiklik var, daha fazla başvuruyu organize etmek için. Sanırım vize veren kurum işlemleri optimize etmeye çalışıyor. Tabii ki, bu durumun aslında bize mi iyileşme getirdiğini merak ediyorum. Ne yazık ki daha bilgilendirici cevap veremiyorum, ama muhtemelen resmi web sitelerinde veya vize başvuru merkezlerinde daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Umarım sorununuz çözülür.

0

Randevu gerekliliği, sistemin daha verimli çalışmasını ve başvuru süreçlerini organize etmeyi amaçlıyor. Daha fazla başvuru olanı olabildiğini varsayarak.

Scroll to Top