Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Başvurusu Zorlaştı mı?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
68 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi alma işleri zorlaştı mı gerçekten? Seyete çıkmayı planlıyorum, nasıl bir durum var acaba?

3 Yanıt
0

Evet, son zamanlarda Schengen vizesi almak biraz daha zorlaştı gibi. Randevu bulmakta sıkıntı yaşanabiliyor ve evrakları hazırlamak daha da önemli hale geldi. Başvurunu olabildiğince erken yapmanı ve tüm belgelerinin eksiksiz olduğundan emin olmanı öneririm. Şimdiden bol şans! Umarım planların gerçekleşir.

0

Emin değilim, son dönemdeki gelişmeleri takip etmedim. Vize başvurusu yapacak isen online kaynaklardan araştırmanı öneririm.

0

Merhaba! Schengen vizesi olayı biraz karmaşıklaştı galiba, özellikle son zamanlarda. İşte, biraz araştırmamda bulabildiklerim: Belgeler daha titiz inceleniyor, randevu alma süreci de uzamakta. Hangi ülkeye seyahat edeceksen, o ülkenin konsolosluğu sitesine bakıp gerekli şartları ve şartların güncelleştirmelerini teyit edin. Başvuru yapmadan önce vize alıp alamayacağınızdan tam emin olamıyorum; başvuruların değerlendirilmesinin daha uzun sürdüğü doğru. Bol şans!

Scroll to Top