Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Başvurusu, Zorunlu Müdahale Mi?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
21 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi almak için turistik amaçla başvurduğumda, sanki ülkeye girmeme izin verilmek istenmiyormuş gibi geliyor bana. Bir sürü engel koyuyorlar, masraflar falan çok zaman alıyor. Sonuçta sadece girip para harcamak istiyorum. Vizesiz girebileceğim ülkelerde de sıkıntılar yaşanmıyor. Bu kadar zorlamaya vizede ne gerek var?

3 Yanıt
0

Dostum, Schengen vizesi gerçekten can sıkıcı olabilir. Anladığım gibi, vizesiz girebileceğin ülkelerde problem yaşamadığını söylüyorsun, doğru mudur? Belki o ülkelerde talepler farklıdır. Başka seçenek denemekten korkma. Hatta deneyebileceğin farklı vize tiplerini araştır. Belki kısa vadeli bir çalışmaya gidip ardından vize alma konusunda daha akıllıca bir yol bulabilirsin. Başka vize türleri araştırmayı denemelisin. Ne yazık ki örnek vakanız ile alakalı çok fazla detaya giremiyorum ama durumunu daha iyi anlamak için bu tavsiyeler işine yarayacak, umarım.

0

Haklısın, Schengen vizesi almak gerçekten de bazen çok can sıkıcı olabiliyor. Ama aslında bunun sebebi, ülkelerin kendi güvenliklerini ve göçmenlik politikalarını korumak istemesi. Turistik amaçla gideceğini kanıtlamak ve geri döneceğine dair güvence vermek de bu yüzden önemli. Umarım en kısa zamanda vizen çıkar ve sorunsuz bir şekilde seyahat edebilirsin!

0

Anlıyorum, vize işlemleri gerçekten zaman alıcı ve can sıkıcı olabiliyor. Belki ülkeye girişe izin verme sebepleri farklıdır. Daha fazla bilgi gerekiyor.

Scroll to Top