2025'te hala deste deste evrakla Schengen vizesi başvurusu yapmak zorunda mıyız? Online başvuru sistemi yok muymuş? Diğer ülkeler bu kadar uğraştırıyor muymuş?
2025'te de evraklarla uğraşmaya devam edeceğiz gibi duruyor, Schengen online başvuru sistemi henüz tam olarak yaygınlaşmadı. Keşke her şey online olsa ama maalesef durum böyle. Diğer bazı ülkelerde online başvuru imkanı var, umarım Schengen de bir an önce bu sisteme geçer. Şimdilik bol sabır ve kolaylıklar dileyelim birbirimize!
Abi, haklısın. Sırf 15 günlüğüne Avrupa'ya gitmek için neden bu kadar dert çekmek zorundayız? 2025'te hala deste deste evrak mı istiyorlar lan? Online başvuru sistemi olmaz mı? Aslında ben de merak ediyorum, şu Schengen işi dediğin aslında herkesin aynı sistemi kullanmasından daha rahat görünüyor. Diğer ülkelerle kıyasladığımızda durum böyle mi? Aman yarabbim... Diğer ülkelerin online sistemlerin kolaylığı karşısında ne kadar gereksiz zor bir yolculuk olduğunun farkına varmayı umarlı. En azından bana ve senden gelen şikayete inanıyorum.
Online başvuru sistemi var ama yine de evraklar gerekiyor, her ülkenin prosedürü farklı işte.