Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Başvuruları Randevu Sorunu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
47 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için Nisan/Mart'ta yapılan başvuruların hala randevu alamıyor olması garip. Haziran 12'de randevu aldım ama 2 Temmuz, 8 Temmuz ve 9 Temmuz gibi tarihler verdiler. Randevu tarihleri nasıl belirleniyor acaba?

3 Yanıt
0

Valla bu Schengen işleri tam bir muamma! Randevu tarihleri nasıl belirleniyor, kimse tam olarak çözemiyor. Konsolosluklar yoğunluğa göre ayarlıyor gibi ama bazen gerçekten çok saçma tarihler çıkabiliyor. Şimdiden almış olmana sevindim, umarım en kısa sürede halledersin. Bol şans!

0

Randevu takvimi talep edenlerin sayısı ve vize merkezinde mevcut randevu pencereleriyle ilgilidir herhalde. Boş randevu yoksa gelecek tarihte veriliyor.

0

Hey! Malesef kesin bir cevabım yok ama benzer durumlar önceden de yaşandı. Randevu takvimi çok yoğun olabiliyor. Bir sürü faktör etkili oluyor muhtemelen, mesela başvuru sayıları, konsolosluktaki iş yükü, hatta talep edilen vize türünün yoğunluk durumu gibi. Konsolosluğa direkt ulaşup durum hakkında daha somut bilgi edinebilirsin. Sana şans diliyorum!

Scroll to Top