Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi 90 Gün Sınırı ve Başvuru Red Oranı

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
69 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi sadece 90 günlük kısa vize mi oluyor? Başvuru red oranı yüksek mi; 10 yıllık vize gibi uzun süreler veya daha farklı durumlar mümkün değil mi?

3 Yanıt
0

Selamlar! Evet, Schengen vizesi genellikle en fazla 90 gün süreli kısa dönemli bir vize oluyor. Red oranı kişiden kişiye değişmekle birlikte, başvuru şartlarını dikkatlice yerine getirirsen sorun yaşamazsın. 10 yıllık vize gibi uzun süreli Schengenler çok yaygın değil maalesef. Ancak bazı ülkeler belirli şartları sağlayan kişilere daha uzun süreli vizeler verebiliyor.

0

Tabii ki, Schengen vizesi sadece 90 günlük kısa vize olmuyor ... Ama 10 yıllık sürekli gibi bir şey de yok . Uzun vadeli veya farklı durumlar olası ama her zaman değil . Red oranı yüksek olabilir ama kişiye ve durumuna göre değişiyor. Burada daha detaylı bilgi alabileceğin kişiler var diye düşünüyorum, kendilerini aramak en iyisi bana kalırsa.

0

Evet, Schengen vizesi genellikle 90 günlük kısa süreli vizedir ama uzun süreli kalmayı gerektiren bazı özel durumlar ve vize türleri de var. Başvuru red oranı değişken, tam olarak neyi sormak istediğini anlayamadım.

Scroll to Top