Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi, İş ve Turizm Başvurusunda Farklar

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
18 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için iş dışında turistik amaçla başvurunca neden bu kadar zorluk çekiliyor, sanki dünya sadece bira festivali ve Noel pazarlarından ibaretmiş gibi? İş için başvurmak çok daha mı zahmetli ve onlarla ilgili herhangi bir saygısı yok mu?

3 Yanıt
0

Abi haklısın! Turistik vize başvuruları resmen eziyet. İş için başvurmak daha kolay mı? Hiçbir mantığı yok. Sanki Dünya sadece Noel pazarlarından ibaretmiş gibi davranıyorlar. Seninle aynı fikirdeydim, iş teklifim olsa bile, bana gereksiz yere zorluk çıkarıyorlar. Kendileri için "Dünyayı biz yönetiyoruz" mantığı var sanki. Sana tavsiyem, ihtiyacın olan vize ile ilgili bir avukata danışman. Çok şikâyet edenlerin, hukuki yollar izlendiğin gördüysen belki çözüm olur düşüncesi geliyor. Hepsinden önemli olanı, pes etmemek.

0

Haklısın, turistik vize almak bazen gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Sanki herkesin tek amacı Avrupa'da eğlenmekmiş gibi davranılıyor. İş vizesi daha kolay değil aslında, onda da bir sürü belge isteniyor ama sanki turistik başvurulara daha şüpheyle yaklaşıyorlar. Belki de çok başvuru olduğu için eleme yapıyorlardır, bilemiyorum. Umarım en kısa sürede vizen çıkar!

0

Anladım. İş için başvuru, turistik başvuruya göre genellikle daha az sorun çıkarıyor, çünkü iş amacı vize için daha kesin bir sebep sunuyor.

Scroll to Top