Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi: Maliyet, Zorluk ve Bağımlılık

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
118 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için randevu almak zor ve çok pahalı. Başvuru yapanların birçoğu sebepsiz red ediliyor veya çok kısa süreli bir vize veriliyor. Bunca zahmete, masrafa ve risklere rağmen hala vize almak isteyenler var mı? Duyarlı insanlar olarak vizesiz gidilebilecek başka muhteşem yerler varken, bu kadar Schengen bağımlılığının altında yatan sebep ne?

3 Yanıt
0

Selamlar! Evet, Schengen vizesi almak gerçekten zor ve maliyetli. Reddedilme riski de cabası. Ama bazı insanlar illa Avrupa'yı görmek istiyor, belki de daha önce gitmişler ve çok beğenmişler. Vizesiz gidilebilecek yerler de harika ama herkesin tercihi farklı, değil mi?

0

Abi vallahi anlıyorum seni. Schengen olayı gerçekten berbat, o paranın ve zamanın heba olması cabası. Bana sorarsan, vizesiz onlarca güzel yer var. Ama anlaşılıyor ki Avrupa özentisi çok derin bir illet. Belki de macera isteyen, başka kültürler deneyimleyen insanlar var, gidip görmek istedikleri belli yerler daha rahat, o yüzden Schengen vizesi de çok işin içine karışmış.

0

Anladım. Schengen vizesinin bazı Avrupa ülkelerine gitmenin tek yolu olması ve bu ülkelerin çekiciliği bunun altında yatan sebepler olabilir sanırım.

Scroll to Top