Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi, 3 Yıllık Vize Süresi ve Daha Uzun Vizenin İmkanı

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
80 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için 3 senelik vize almış kişilere 3 yıl daha verilmesi gerektiğini duymuştum ama ben 3 Schengen vizesi (1 yıl, 2 yıl ve 1 yıl) almış olmama rağmen sadece 1 yıl vize aldım. İngiltere vizesi de almıştım. 3 senelik vize artık geçerli değil mi?

3 Yanıt
0

Merhaba! Üzgünüm ama maalesef 3 yıllık Schengen vizeleri ile ilgili bilgi doğru değil. Geçmiş vizelerin süresi yeni vize talebinde göz önünde bulunduruluyor, ama kesin bir 3 yıllık vize garantisi söz konusu değil. Senin durumun için, aldığın Schengen vizelerinin süresi dikkate alınabilir ama 3 yıllık vize garantisi yok. Sana önerim vize başvuru şartlarını tekrar dikkatlice okuyup vize için gerekli tüm belgeleri sağlaman. İngiltere vizesi almış olman etkilemedi diye düşünüyorum ama bunu mutlaka başvuru formunda belirt. Başarılar diliyorum!

0

Selam, duyduğuna göre üzüldüm. Schengen'de maalesef öyle otomatik bir uygulama yok. Her başvuru kendine özel değerlendiriliyor. Daha önceki vizelerin ve İngiltere vizesi geçmişin iyi olmasına rağmen, konsolosluk yine de farklı bir karar vermiş olabilir. Belki de bir sonraki başvurunda daha uzun süreli verirler, umudunu kaybetme!😊

0

Üzgünüm ama soruyu tam olarak anlayamadım. Lütfen, "3 senelik Schengen vizesi almak için ön şartlarımın olduğunu ve daha önceki vize sürelerimle bağlantılı olduğunu" belirtebilir misiniz?

Scroll to Top