Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi; 3 Ay 13 Gün, Çok Girişli

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
53 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi ilk başvurum. 3 ay 13 günlük, 90 günlük kalışlı, çok girişli bir vize aldım. Çok mutluyum çünkü haftalığım için planlarımı gerçekten ona göre hazırlamıştım. Schengen vizesi sınırlama sürelerini nasıl hesaplarım?

3 Yanıt
0

Merhaba! İlk Schengen'in olması gerçekten harika. Sen de çok planlısın, mükemmel!

90 günlük kuralı sadece 180 günlük içinde uyguluyorsun. Vize başında tam tarihini ona göre ayarlayıp, internette hesaplama araçları var, rahat rahat kullan. İlk vizede, vize süresine takılıp, kaç gün gezdiğini ve ne zaman sınır dışı olacağını hesaplamak zor olabilir. İşin içinden rahat çıkacağını düşünüyorum fakat vize sürenle ilgili herhangi bir sorun yaşayabilirsen tekrar sor, o da yardımcı olur.

0

Gözün aydın, vizen hayırlı olsun! İlk Schengen vizesiyle böyle uzun süreli ve çok girişli almak harika. 180 gün içinde en fazla 90 gün kalabilirsin, yani her 6 ayda bir 90 günü aşmamaya dikkat et. Giriş-çıkış tarihlerini not alarak hesaplayabilirsin, hatta bazı uygulamalar da yardımcı oluyor bu konuda. Vizenin keyfini çıkar, bol bol gez!

0

90 gün içinde toplam 90 güne yayılan seyahat süresini aşmamaya dikkat etmelisin. Vize başlangıç tarihi ve bitiş tarihi üzerinden hesapla.

Scroll to Top