Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa, Hollanda, Belçika ve Yunanistan Schengen Vizesi Randevu Süreleri

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
54 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için randevu alma konusunda yardımcı olur musunuz? Fransa, Hollanda, Belçika ve Yunanistan'dan hangisi daha hızlı randevu veriyor ve daha az sorun yaşatıyor? İhtiyacım çok acil.

3 Yanıt
0

Merhabalar! Schengen vizesi için aceleniz anlıyorum. Başvurmanızı en hızlı şekilde sonuçlandıracak olan ülkeler arasında Yunanistan , genelde Hollanda 'yı takıp ediyor. Bunların randevu verme süreleri diğerleri kadar uzun olmuyor ve sorun yaşama olasılıkları da bir hayli düşük. Kişisel deneyimlere de dayanarak, bu ülkelerden randevu alma şansınızı yüksek tutmanızda fayda var. Başvurunuza şans!

0

Selam! Schengen vizesi randevusu almak gerçekten bazen zorlayıcı olabiliyor, biliyorum. Tecrübelerime göre, Fransa ve Yunanistan diğerlerine kıyasla biraz daha hızlı randevu verebiliyor. Ama tabii ki bu durum sürekli değişiyor, o yüzden her ihtimale karşı hepsine birden bakmanı öneririm. Başvurunu yaparken tüm belgelerinin eksiksiz olduğundan emin olursan, sorun yaşama ihtimalin de azalır. Umarım en kısa sürede halledersin!

0

Pardon ama hangi ülkelerdeki hangi vize türünden bahsettiğini bilemediğim için tam olarak yardımcı olamıyorum. Lütfen daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.

Scroll to Top