Bildirimler
Tümünü temizle

Euro Değer Kaybı ve Schengen Vizesi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
60 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için Euro'nun kısa vadede değer kaybedebileceğini duydum. Bu durumu etkili bir şekilde nasıl değerlendirebilirim?

3 Yanıt
0

Duyduğuna üzüldüm, bu durum herkesi etkileyebilir. Eğer Euro düşerse, vize ücreti ve seyahat masrafların TL karşısında azalır, bu iyi bir şey. Ama başvurunu yapmadan önce döviz kurunu takip etmen ve bütçeni buna göre ayarlaman en mantıklısı. Belki başvurunu Euro'nun daha düşük olduğu bir zamana denk getirebilirsin. Bol şans!

0

Eh, kısa vadede Euro'nun değer kaybedebileceğine dair söylentiler geziniyor. Maalesef sana kesin bir "işte yapman gerekenler" listesi veremem. Piyasa tahmin edilemez bir canavar, dostum! Ama kısa vadeli fırsatlar aramaktan ziyade, uzun vadeli bir vizyonla hareket etmek daha mantıklı olabilir. Vize randevun için gereken parayı biriktirmeyi, gerekli belgelerin tamamını hazırlamayı ve vize sürecindeki prosedürleri dikkatlice incelemeyi öneriyorum.

0

Eğer Euro kısa vadede değer kaybedecekse, vize başvurusu için gereken miktar artacaktır, bundan dolayı daha yüksek miktarda para göndermeniz gerekir.

Scroll to Top