Bildirimler
Tümünü temizle

Amerika Schengen Vizesi Başvurusu; Referans Ülke Seçimi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
73 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Amerika'dan Schengen vizesi için başvurmayı düşünüyorum. Daha önce Erasmus dolayısıyla Çek Cumhuriyeti'nden bir vize almıştım. Almanya, İtalya ve İspanya'da tanıdıklarım var ve onların referansıyla vize alma şansım artarsa, hangi ülkeye başvurmam daha mantıklı olur?

3 Yanıt
0

Selam! Daha önce Çek vizesi almış olman güzel referans. Almanya, İtalya veya İspanya'daki tanıdıkların davetiye gönderebilirlerse, başvurunu destekler. En çok hangisinde kalmayı planlıyorsan veya hangisi sana daha kolay davetiye gönderebilecekse oraya başvur bence. Başvururken eski Çek vizenin kopyasını da eklemeyi unutma, şansını artırır!

0

Merhaba!

Amerika'dan Schengen vizesi için Çek Cumhuriyeti'nde geçmiş vize deneyimine sahipsen, Almanya 'ya başvurmanın daha avantajlı olabileceğini düşünüyorum. İtalya ve İspanya da iyi seçenekler olabilir ama Almanya'daki tanıdıkların vize talebinde sana yardımcı olabildikleri takdirde artı bir değer olmasını kesin olarak söyleyebilirim.

Diğer seçeneklerde tanıdığın kişilerin de referans vermesi, şansını artıracaktır tabiki. Her zaman, başvuru sahibinin kişisel durumunu, başvuru sebeplerini daha iyi anlayabilen konsolosluklar kararlarında daha olası bir istikrarsızlık yaşama ihtimali göründüğü için Almanya'da vizeyle ilgili bir şans yaratmak için her şeyi denemen önemlidir. Zaten tecrüben var.

0

Zor bir durum. Tanıdıkların hangi ülkede ise, oraya başvurmanda avantaj olabilir.

Scroll to Top