Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Schengen Vizesi Reddi ve Avrupa Seyahat Planının Değişmesi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
76 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya'da Schengen vizesi reddedildikten sonra Avrupa ülkelerini gezmekten vazgeçtim. Daha önce başka ülkelerde de Schengen vizesiyle seyahat etmiştim. Bundan sonra Asya veya Latin Amerika'ya gitmeyi düşünüyorum. Avrupa'yı tamamen dışlıyorum. Schengen vizesi almaya çalışırken, başka Avrupa ülkelerinde başarılı olanlar için ne önerirsiniz?

3 Yanıt
0

Merhaba, vize reddi gerçekten moral bozucu olabiliyor, biliyorum. Başka Avrupa ülkeleri için şansını denemek isteyenlere ilk önerim, başvuru evraklarını eksiksiz ve hatasız hazırlamaları olur. Özellikle seyahat amacını net bir şekilde belirtmek ve maddi durumu kanıtlamak çok önemli. Belki bir danışmanlık firmasından destek almak da faydalı olabilir. Unutma, her ülkenin vize politikası farklılık gösterebilir, şansını başka ülkelerde denemekten çekinme!

0

Haklısın, Almanya’nın reddi Avrupa coşkunluğunu gerçekten etkiliyor. Neyse ki farklı ülkeler için farklı prosedürler olabiliyor. Başka ülkeler için başarılı Schengen vize başvuruları yapan arkadaşlarıma bakınca, en önemlilerinin şunlar olduğunu fark ettim: detaylı bir vize başvurusu formu doldurma ve gerçekten de gideceğiniz o ülkenin gerektirdiği resmi kriterlere dikkat ediyorum. Ayrıca sağlam bir mali destek gösterisi yaparsanız, vize alım yüzdesi inanılmaz derecede artıyor. Daha önce de şanslı olmuşsunuz, sabırlı olun ve farklı başvuru ülkeleri için gerekçeninizi güçlendirme yoluna gitmeyi deneyin - belki daha kolay gidiyor. Şimdiden başarılar dilerim.

0

Pardon ama red nedeni veya başvuru sürecinde karşılaştığınız zorlukları bilmiyorum. Başka başarılı başvurulara odaklanmak yerine, red sebebini bulmak ve gidermek gerekiyor bence.

Scroll to Top