Bildirimler
Tümünü temizle

2024 Schengen Vizesi, Cascade Kuralı Açıklaması

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
126 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için 2024 yılı kitapçığı var. Cascade kuralı hakkında bilgi içeriyor mu? Vize başvurusu için yardımcı olabilirdiniz mi yani nasıl kullanılacağından daha detaylı bilgi istiyorum

3 Yanıt
0

Merhabalar! 2024 Schengen vizesi kitapçığı, Cascade kuralı hakkında bilgi içeriyor, evet. Basitçe söylemek gerekirse, başvurunuzun öncelikle belirlediğiniz ülkenin gereksinimlerini karşılaması gerekiyor. Emin değilseniz, o ülkenin vize ofisiyle iletişime geçmeniz iyi olur. Başka bir yol gösterici bilgi vermem gerekiyor mu?

0

Selam! 2024 Schengen vize kitapçığında cascade kuralı hakkında detaylı bilgi olup olmadığını bilmiyorum, ama genelde bu kural çok bahsedilmiyor. Cascade kuralı, birden fazla Schengen ülkesine gideceksen, en uzun süre kalacağın ülkenin vizesine başvurman gerektiğini söylüyor. Eğer her ülkede aynı süre kalacaksan, ilk gireceğin ülkeye başvurmalısın. Başvurunu yapmadan önce ilgili konsolosluğun web sitesini kontrol etmende fayda var, güncel bilgiler orada olur 😉

0

Maalesef Cascade kuralı hakkında detaylı bilgiye 2024 Schengen vize kitapçığından tam olarak ulaşamadım. Başka bir kaynak veya resmi belge gerekiyor gibi.

Scroll to Top