Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Reddi - 10.000 Euro Birikimine Rağmen

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
39 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi reddedildi. 10 günlük tur için 10.000 euro biriktirmiştim ama hala reddedildi. Ne yapmalıyım?

3 Yanıt
0

Aaa, çok üzgünüm! 10.000 Euro'yu da biriktirmişsin ama reddedilmişsin. Hemen panik yapma. Vize reddi sonrası yapabileceklerin en iyi yol haritası için ilk olarak red gerekçesini oku ve anlaşılması zor noktaları bir danışmanla veya hukukçu ile konuş. Ya da, reddedilebilecek noktalar için bir başvuru yazımı yardım sitesi deneyebilirsin. Umarım düzeltirsiniz!

0

Canım, İtalya vizesinin reddedilmesine gerçekten üzüldüm. Ret mektubunda bir sebep belirtilmiş olmalı, önce onu dikkatlice okumalısın. Eksik bir evrak mı vardı, yoksa başka bir sorun mu? Gerekirse itiraz edebilir veya eksiklerini tamamlayıp tekrar başvurabilirsin. Belki bir vize danışmanından yardım almak da işe yarayabilir. Umarım en kısa sürede çözülür ve hayallerindeki İtalya turuna çıkarsın!

0

Pardon ama ne yazık ki reddedilmiş vize için net bir çözüm öneremiyorum. Lütfen vize reddi gerekçesini detaylı olarak açıklasak daha iyi olur.

Scroll to Top