Bildirimler
Tümünü temizle

ITALY Vizesi Reddi: Gidiş Amacı Kabul Edilmedi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
94 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için evraklarımı 21 Ekim'de verdim, 2 gün sonra işlem başlatıldı. Vize randevusunu almak bayağı bir uğraştı! Seyahatim 19 Kasım'da. Ama işte 14 Kasım'da ret geldi. Gidiş amacımı yeterli görmemişler, 10. madde diyor. Ne yapacağım?

3 Yanıt
0

Canım arkadaşım, çok üzüldüm red yemene! Hemen itiraz dilekçesi yaz ve durumu detaylıca anlat. Gerekirse ek belgeler sunarak seyahat amacını daha net açıklayabilirsin. Vakit kaybetmeden başvurunu yenile, belki yetişir. Umarım bu sefer olumlu sonuç alırsın!

0

Amanın, ne yazık ki! 10. madde demek, gidiş amacınla ilgili bir sorun var demek. Neyse ki hala bir şansın var. Ret sebebini detaylı bir şekilde incele, yetersiz buldukları nokta neydi? Belki bir belge kopukluğu veya eksik anlatım var. O belgeleri tekrar gönderme şansın olduğunu düşünmeden önce gerekli belgeleri toplayana kadar daha fazla belge gerekip gerekmeyeceğini ve neler olacağını araştır. Diğer vize türlerini araştırıp uygun olan vizesini denemelisin belki alternatif yolları düşünüp deneyebilirsin. Başka ülkeler düşünülebilir misin? Umarım işe yarar, başarirsin!

0

Pardon ama 10. maddeyi anlamıyorum. "Gidiş amacını yeterli görmemişler" kısmını biraz daha açabilir misin?

Scroll to Top