Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi İçin Bekleme Süresi ve İş Teklifi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
24 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

6 haftalık bekleme süresiyle kısa vadeli İtalya vizesi aldım. Ortaya çıkmadığı bir Avrupa turuna gideceğini planlayan biriydim ama şans oyunları farklı şeyler istedi. İş teklifi aldım ve oturum için devam eden bir süreçle vize zaman çizelgelerimi değiştiremedim en az bir yıllık vize için bir başvuru yapmıştım. Şimdi ne yapmalıyım?

3 Yanıt
0

Üzgünüm, ancak örnek vaka seni yanıltmış olabilir! 6 haftalık bekleme süresi kısa vadeli bir süre, özellikle de İtalya Vizesi için.

O durumdan ne olacağına karar veriyorsun. Uzun vadeli vizenle, kısa sürede bir Avrupa turuna gidebileceğinin ne kadar zorlaştığını görüyoruz, fakat bunun üzerine, oturum izni için başvurulabilme şansın var ama biraz zamana ihtiyacın olacak. Elbette yaşadığının benzeri olaylar için çok şaşırtıcı değil.

Eğer zamanında orada olman gerekiyorsa mevcut vizenle gidip, ardından gerekli başvuruları yapmalısın. İyi şanslar.

0

Merhaba! Anladım, planlarında değişiklik olmuş ve vizenle ilgili bir karmaşa yaşıyorsun. Kısa vadeli vizenle oturum izni alman mümkün olmayabilir. En iyisi, İtalya'daki yabancılar dairesiyle (Questura) iletişime geçip durumunu anlatman ve neler yapabileceğini öğrenmen. Belki oturum izni başvurun için farklı bir yol gösterebilirler veya yeni bir vize türü önerirler. Umarım her şey yoluna girer!

0

Aman ne yazık! Yeni işinizle yıllık vizeyi takip edin.

Scroll to Top