Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevusu ve Başvuru Süreci

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
36 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 29 Mayıs'ta randevu aldım ama başvurularım hep hata veriyordu. Sonuçta bir randevu buldum. Daha önce 2 kez başvurmuştum, ilk başvuruda 2 ay, ikinci başvuruda 6 ay vize alınmış. Bu sefer 1 yıl vize umuyorum. İtalya dışında başka Schengen vizesi ya da seyahati yok. Başvuru ne kadar sürer?

3 Yanıt
0

Merhaba! Üzücü hikaye ama sonuç güzelmiş. 🙁 Randevunu zaten aldığın için, genellikle 15-20 iş günü içerisinde sonuç alınıyor. Bazen biraz bekleterek inceliyor olabilirler. İyi haber, şansın yüzüne gülmüş. İtalya'nın ilk vizesindeki gibi 1 yıl vereceğini ümit edebilirsin. Sabırlı olmalısın ama umutsuzluğa kapılma! :))

0

Merhaba, umarım bu sefer istediğin gibi 1 yıllık vize alırsın! Daha önceki başvurularında olumlu sonuç almış olman güzel bir avantaj. Başvurunun ne kadar süreceği konsolosluğun yoğunluğuna göre değişebilir ama genelde 15-20 iş günü içinde sonuçlanıyor. Bol şans! 😊

0

Başvurunuzun ne kadar süreceğini söyleyemeyiz, ama umudunuz olumlu. Randevuyu almışsınız, işlem devam ediyor demektir.

Scroll to Top