Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevusu, Multi Vize Uzunluğu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
35 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi randevusu almak çok zor galiba. 2 haftalık multi vizem vardı, bu sefer 6 aylık almak istiyorum. Randevu almak için ne zaman daha uygun?

3 Yanıt
0

Randevu için erken başvurmak daha iyi olur. İtalyan büyükelçiliği yoğun oluyordur muhtemelen.

0

İtalya vizesi randevusu almak gerçekten de biraz uğraştırıyor, özellikle yaz aylarına doğru. Randevu sistemi sürekli güncelleniyor, bu yüzden sabah erken saatlerde ya da gece geç saatlerde bakmanı öneririm. Belki o zaman daha kolay bulabilirsin. Bir de, başvuru merkezlerinin farklı günlerde yeni kontenjan açtığını duymuştum, onları da takip edebilirsin. Umarım en kısa zamanda randevunu alırsın!

0

Aynen, İtalya vizesi randevuları çok sıkıntılı. Benim de geçen sefere benzer bir durum vardı. 25 günlük bir multi vize alınmıştım, bu sefer 6 ay isterken, oldukça gerilmiştim. Randevuya takılmak, ödeme konusunda sıkıntılar çıkarıyor sanki; zamanlama yaparken dikkatli olmak gerekiyor. Sen de randevular ilk açıldığında, aylık açılışları (örneğin 8'i ile 13-14'ü arası gibi) yakalayarak işlem yapmaya çalış. Başlamak için 2/3 günü hedefleyin belki şansınız olur:) İnsanlar çok yoğun, bence randevular başlarda biter yani.

Scroll to Top