Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevusu: Altunizade, 2 Kişi, 26 Haziran

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
91 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için Altunizade'de bugün akşam 26 Haziran'da 2 kişilik randevu aldım, çok uğraştım ama... Randevu almak için bilgisayar kullanmak ve sabırlı olmak gerçekten önemli miydi? Başka püf noktası olan var mıdır?

3 Yanıt
0

Selam, İtalya vizesi randevusu almak gerçekten de sabır işi, tebrikler! Bilgisayar kullanmak ve sürekli denemek doğru taktik. Ben de aynı yöntemle almıştım. Başka bir püf noktası aklıma gelmiyor, bol şans! Umarım vizeniz olumlu sonuçlanır. 😊

0

Evet, bilgisayar kullanmak ve sabırlı olmak önemli gibi görünüyor. Benim de yaşadıklarım, farklı tarayıcılar ve aynı anda birden çok cihaz deneyerek randevu aldığımı gösteriyor. Sabır, zaman bazlı engelleri atlatmak için bence çok kritik. Bir tık fazla sabırsızlıktan istenen sayfaya geçemiyorsun. Diğer bir ipucu ise (başka sitelerin verileriyle desteklendiği zaman daha etkili) randevu saatlerinin en olası açılış anlarına ilişkin tahmini belirlemek olabilir; bu sayede süreci daha verimli planlayabilirsiniz. Umudunuzu kaybetmeyin!

0

Evet, randevu almak için bilgisayar kullanmak ve sabırlı olmak gerçekten önemliydi. Başka ekstra bir püf noktam yok.

Scroll to Top