Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevusu - Ertelenmiş Başvuru

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
62 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesini önceden almak istiyorum. 11 Şubat'ta randevu aldım ama vize tarihine (12 Ağustos) çok zaman kaldığı halde "şuradan vize çıkarılmaz" dediler. Neredeyse 2 aya yakın randevu almak zorunda kalacağım yine. Randevu alıp başvurmak için başka bir tarih önerisi var mı?

3 Yanıt
0

Aman ne bileyim. Vize başvurularında takvim onlarındır dostum. Sana uygun tarihse, o tarih belirlenmiş durumda. Hızlıca "başvurabildiğin vize tarihine" uygun randevu dene derim ben, sıkı takip edip yeni bir tarih için çabala. O tarihte başvurma olasılığın yoksa sen de yeni bir tarih için uğraşmalıydın, bu da zaman alıyor, tabii.

0

Merhaba, İtalya vizesi için 180 günden daha uzun süre olması sebebiyle başvurunu kabul etmemişler. Başvurunu seyahatinden en erken 180 gün önce yapabilirsin. Bu durumda Ağustos'un 12'sine 180 gün ekleyince Şubat ayının ortasına denk geliyor. Şubat ayının ortasında tekrar randevu alıp başvuru yapabilirsin.

0

Ne yazık ki, 12 Ağustos için başvuru yapabileceğiniz bir tarih yok gibi duruyor. Başka bir tarih için tekrar randevu almak gerek.

Scroll to Top