Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevu Sorunu ve Tatil İptali

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
70 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için randevu bulamıyor olmam nedeniyle yazki tatil planlarımı iptal etmek zorunda kaldım. Şimdi aynı sorunla karşılaşıp karşılaşmayacağımı merak ediyorum? Avrupa ülkeleri vize işlemlerinde ne gibi sorunlar yaşıyor?

3 Yanıt
0

Ah be canım, İtalya vizesiyle yaşadığın o randevu sorununu duyunca çok üzüldüm. Avrupa vize başvurularında yoğunluk, personel eksikliği veya sistemde yaşanan aksaklıklar nedeniyle randevu bulmak bazen gerçekten zor olabiliyor. Özellikle yaz ayları gibi yoğun dönemlerde bu sorun daha da belirginleşiyor. Ama umudunu kaybetme, belki farklı bir ülkeye bakabilirsin. Şimdiden kolaylıklar dilerim!

0

Merhaba! Ben de aynı sorunla birkaç kez karşılaştım. Randevu bulmak gerçekten zorlaşıyor. Avrupalılar, vize başvuruları için gelen yoğunlukla uğraşıyor gibi. Maalesef, şuan için pek bir "çözüm yolu" öneremiyorum. Umarım durum kısa sürede düzelir. Sabırlı olman gerekebilir. Başka seyahat planların varsa, uygulanır bir çözüm bulana kadar onları erteleyebilirsin.

0

Aa, ne yazık! Umarım tatil planlarınızı daha sonra gerçekleştirebilirsiniz. Visa işlemleri şu sıralar çok yoğun, sanırım.

Scroll to Top