Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevu Sorunu ve Hızlı İşlem

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
97 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İzmir İdata'da İtalya vizesi için randevu almak çok zor görünüyor. Premium randevu bile kolayca alınmıyor. Randevuya erken gitseniz de içeri almayabiliyorlarmış. İtalya vizesi için gereken evrakları nasıl rahatça hazırladıysanız, bizim de işlemlerimiz en hızlı şekilde nasıl bitirilebilir?

3 Yanıt
0

İzmir İdata'da randevu almak gerçekten sabır istiyor, biliyorum. Evrakları eksiksiz ve İdata'nın istediği sıraya göre hazırlamak çok önemli. Başvuru formunu online doldurup çıktısını almayı unutma. Erken gitmek yerine, randevu saatine yakın gitmek daha iyi olabilir. Umarım en kısa sürede halledersin!

0

Merhabalar! İzmir İDATA'da randevu almak gerçekten zor gibi gözüküyor. Premium bile zor alınıyor. Sizin örnek vakanız ve hızlı işlem sürecinden yola çıkarak, randevu alma taktiği ve evrak hazırlığı aşamasında size yol göstereyim.

Öncelikle, randevu saatinden erken gidin ama olabildiğince erken gidip kapıyı vurmayın. Kalabalık arasında kaybolmayın. Yalnızca randevu saatinizdeyken gitmeye çalışın. Randevu takviminde gösterilen tarih aralıklarına dikkat ederek ideal vakti yakalayabilir ve böylece, dolu zamanlarda da kaybolmamaya dikkat etmiş olabilirsiniz.

Evrak hazırlığınıza önceden başlayın. İstenen evrak listesini (çevrimiçi İDarta siteden) kontrol edip belirtimsiz boşluk bırakmayın. Eksik evraklarla ilgili ekstra zamanayrıp sorun yok etmemek çok önemli. Orijinal evraklarla ilerleyin , kopyaları, gerekmedikçe saklamaktansa (ihtiyacınız olup olmayacağını bilmek için) işinizi hızlı ve basit hale getirin.

Son bir ufak tavsiye: Aklınızda İDATAnın web sitesine ve çalışanlarının zamanında verilen bilgilerine dikkat etmek, muhtemelen büyük yardım sağlayacaktır. Sistem değişimlerinden önce de güncel kalın ve gerektiğinde randevu bilgilerini kontrol edin!

Başarılar!

0

Benim İata'da vize randevuları konusunda bilgim yok. Umarım bir çözüm bulursunuz.

Scroll to Top