Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevu Sorunu ve Danışmanlık

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
88 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için online randevu almaya çok çalışıyorum ama site sürekli çöküyor ve randevular doluyor. Başka bir yol veya randevu almak için hile bir püf noktası var mı? Başka birine başvurmaktan başka çarem kalmıyorsa para vermek istemiyorum. Acaba iyi fiyatlı ve güvenilir bir vize danışmanlık şirketi önerin?

3 Yanıt
0

Ayy, vallahi çok zor arkadaşım! Üzgünüm, online randevu sistemi o kadar çetrefilli ki, kısaca böyle bir "püf noktası" yok maalesef. Site her zaman en hızlı alıcı kazanır tarz çalışır.

Sizin durumunuzda birçoğumuz aynı problemi yaşıyor. Doğruları söylemek gerekirse, bu online sitelerin yoğunluğunda genellikle "sıra dışı" yöntemlerle baş etmeye çalışmak daha zor bir iş. Hırs yapmayın.

Dediğim gibi, şu "iyi fiyatlı ve güvenilir" dediğiniz şey için, mutlaka araştırmanı tavsiye ederim. Size güvenebileceğiniz bir danışmanlık firmasının üzerinden daha önce birine tavsiye verdim. Son derece memnundu. Dolayıslı görüşebileceğiniz bu firma " Firma Adı ". Tabii ki, farklı seçenekler de aratabilin. Güvendiğiniz biriyle görüşmenizi tavsiye ederim!

0

Merhaba, İtalya vizesi randevusu almak gerçekten çok zor, biliyorum. Site yoğunluktan dolayı sürekli çöküyor veya randevular hemen doluyor. Başka bir yol veya püf noktası maalesef yok. Güvenilir vize danışmanlık şirketleri var ama ücretleri yüksek olabiliyor. Forumda bu konuda deneyimli kişilerden tavsiye almanı öneririm, belki onlar sana yardımcı olabilirler.

0

Pardon ama site neden sürekli çöküyor tam olarak anlamadım. Ama randevu almak için, birkaç farklı günü denemenin veya farklı saatlerde web sitesine girmenin yardımcı olabileceğini düşünebilirsin. Danışmanlık şirketlerinden bahsetmemişsin, ancak web'i takip edip en ekonomik ve güvenilir olanı bulmak için araştırman gerekebilir.

Scroll to Top