Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevu Sorunu, İdata Ve Alternatifler

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
39 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için İdata üzerinden randevu bulmak çok mu zor? Randevular sürekli erteleniyor, yeni tarih görünüyor diye yıllardır uğraşıyorum ama hiçbirşey değişmiyor başka çözüm var mı?

3 Yanıt
0

Oof, ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum, Idata'dan randevu almak cehennem gibi. Sürekli erteliyorlar. Başka seçenekler araştırmaya değer. Örnek olarak, farklı acentelerden destek alabilir ya da direkt elçiliğe ya da konsolosluğa başvurabilirsin. Hatta bazı danışmanlık şirketleri de bu konuda yardımcı olabilir. Umarım sana daha uygun bir yol bulunur!

0

İdata'dan İtalya vizesi randevusu almak gerçekten sabır işi, biliyorum. Maalesef yoğunluktan dolayı randevular sürekli ertelenebiliyor. Başka bir çözüm olarak, İtalya Konsolosluğu'nun web sitesini düzenli kontrol edebilir veya yetkili acenteler aracılığıyla şansını deneyebilirsin. Umarım en kısa sürede randevunu alırsın!

0

Uzun süredir uğraşıyorsan, maalesef başka çözüm bulabilmek için İdata'yı arayıp durumunu anlatman gerekebilir. Forumun üzerinden ulaşamayacağınız özel bilgi olabilir.

Scroll to Top