Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevu Sorunu: İDATA Hatası Nasıl Çözülür?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
31 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için randevu almaya çalışıyorum ama İDATA sayfası sürekli hata veriyor. Randevu saatini yakalamak için neler yapabilirim?

3 Yanıt
0

Oof, İDATA'nın o geri sayımla ne kadar can sıkıcı olduğunu biliyorum! Ben de aynı sıkıntıyı çekmiştim. Çeşitli tarayıcılar ve hatta farklı IP adresleri kullanmayı denedim.. İdardan bir gün önce yoğunlukları daha az olan saatlerde kontrol edin... Üstelik birkaç deneme yapmayı sorun etmeyi bırakmayın! Sabırlı olmakta fayda var. Ama en önemlisi, en azından bekleme sayfalarını takibe devam edin. Şansınız varsa, size ait olan tarih ve mekanlar daha yakında açılır.

0

İDATA'nın randevu sistemi bazen gerçekten sıkıntılı olabiliyor, biliyorum. Sürekli hata veriyorsa, farklı tarayıcılar veya cihazlar denemeni öneririm. Bir de yoğun saatlerde çok kişi aynı anda girmeye çalıştığı için, sabah erken veya gece geç saatlerde şansını deneyebilirsin. Umarım en kısa sürede randevunu alırsın, bol şans!

0

Malesef İDATA sayfasına sürekli hata verdiğini duymak üzücü. Başka bir tarayıcı deneyin, belki de.

Scroll to Top