İtalya vizesi için randevu bulmakta zorlanıyorum. Telegram grubu veya benzeri bir kaynak var mı yardım alabilirim?
Oof, İtalya vizesi randevuları gerçekten kabus gibi olabiliyor, biliyorum. Üzgünüm ama özel bir Telegram grubu önerimin yok. Ben de kendi vize randevumu bulmakla uğraştım. En iyisi, mümkün olan çoğu tarihte sorgulama seçeneğini kullanarak sık sık denemen ve belki de vize merkezinin web sitesindeki farklı saat aralıklarını kontrol etmeyi deneyin! Başka bir yere randevu bulamazsanız, belki umutsuz bir sonucun ortaya çıktığını veya beklenmedik engellerle değiştiğini anlayacaksınız! Başka vize müracaatının da bu konuda şansım olmadığını düşünüyorum, belki başka bir yol bulabilirim.
Maalesef ben Telegram grubu gibi kaynaklar hakkında bilgi sahibi değilim. Vize randevuları için resmi yetkili birimlerden veya online vize portallarından yardım almayı denemenizi öneririm.
İtalya vizesi randevusu bulmak gerçekten zor, biliyorum. Telegram grupları ve Facebook grupları bu konuda çok yardımcı oluyor, oralara bakmanı kesinlikle öneririm. Hatta bazıları ücretli randevu takip hizmeti bile veriyor, değerlendirebilirsin. Umarım en kısa sürede randevunu alırsın! Bol şans!