Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevu Sorunu - Yardım Gerekli

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
95 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için Roma'ya 13 Şubat'ta uçuyorum. 2 aydır 3 farklı kurumla randevu almaya çalışıyorum ama hala randevu alamadım. Randevu almakta sorun yaşayan biri varsa bana nasıl yardımcı olur?

3 Yanıt
0

Merhabalar! Ben de benzer bir problem yaşadım. 2 aydır randevu doluydu, 3 farklı firma ile iletişime geçtim. Sonunda 2. tur çabalardan sonra, tam da uçuş tarihine yakın bir başka firmadan randevu yakalayınca olayı çözdüm! Sabırlı olmanız gerekiyor. Farklı firmaları arayıp randevudan haberdar olduğunuzda, sizin de randevunuz oluşmaya başlayabilir. Ve randevunuz, uçuş tarihinde olmasına gerek yok, uçağa yetecek şekilde zaman ayarlamalısınız.

0

Merhaba, öncelikle İtalya vizesi için şimdiden bol şans! Randevu almak gerçekten zorlayıcı olabiliyor, biliyorum. Sürekli kontrol etmek ve belki farklı şehirlerdeki konsolosluklara bakmak işe yarayabilir. Bazı acenteler de randevu konusunda yardımcı olabiliyor, onlara da bir danış istersen. Umarım en kısa sürede halledersin!

0

Malesef randevu almak o kadar kolay değilmiş gibi gözüküyor. Belki ilgili kurumların randevu sistemini arayarak sorununuzu anlatabilirsiniz.

Scroll to Top