İtalya vizesi için randevu almakta zorluk çekenler var mı? Schengen vizesi aldım, diğer vize deneyimlerim de var ama altı aylık Schengen vizesi nasıl alınır? randevular neden çok hızlı doluyor ve tek yönlü değil?
İtalya vizesi randevusu almak gerçekten de biraz sabır istiyor, yalnız değilsin! Randevular çok hızlı doluyor çünkü İtalya popüler bir turistik yer ve vizeye başvuran çok insan var. Altı aylık Schengen vizesi almak için daha önce aldığın vizeleri ve seyahat geçmişini başvuru belgelerinle birlikte sunabilirsin. Umarım en kısa sürede randevu alabilirsin ve bol şans! 😊
Merhaba! İtalya vizesi için randevu almakta zorluk çekenler bayağı varmış. Schengen vizesi deneyimin varmışsa İtalya da çok farklı değil aslında. Altı aylık Schengen, diğerlerine göre biraz daha şans gerektirir. Haklısın, randevular tek yönlü değil. İdata sistemi bazen hızlı doluyor çünkü birden fazla kişi aynı saatte giriyor! Öncelikli öncelikli stratejilere odaklanırsan işin çabuk çözebilirsin. Birçok kişi deneyimli kurum aracılık hizmetlerinde takılıyor zamanında. Senin de demiş olduğun gibi, iyi ki benim aracılık olmadan başardım demek istersin. Zaten her şey açıkta ilerliyor demekki! Şu da eklemek isterim,randevuların tek yönlü olmamasının sebebi İtalyan yetkililerinin vize başvurularını dikkatlice incelemesi; bu sayede aldıkları kararlar güvenle destekleniyor. Başarılar!
Malesef, randevuların neden o kadar hızlı dolduğuna dair tam bir açıklamam yok. Ama çok yoğun bir dönem olabilir.