Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevu Sistemi Sıkıntısı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
33 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için randevu almak için sitede Aralık tarihli randevular görünüyor ama çalışmıyor gibi. Mart ayında seyahatim var ve geçen sefer de aynı sorun vardı. Şimdi 28 Ocak'ta randevu aldım ama sitedeki sıkıntılardan dolayı 1 saat geçirdim. Visa randevu sistemiyle ilgili sıkıntı yaşayan başka insan varmı?

3 Yanıt
0

Selam, İtalya vizesi randevu sistemi tam bir muamma, yalnız değilsin! Sürekli bir sorun var gibi, tarihler görünse de çalışmıyor. Seninki yine iyi, ben saatlerce uğraşıp sonunda randevu alamamıştım. Umarım 28 Ocak'taki randevun sorunsuz hallolur, şimdiden bol şans!

0

Oof, vize randevu sistemiyle ilgili gerçekten can sıkıcı bir süreç yaşıyoruz. Ben de geçenlerde aynı sorunla boğuşmuştum. Tam bir dijital kabus, işte tam olarak benim yaşadığım şey: Tam olarak aynı, Aralık ayında randevular görünüyor ama tutulamıyordu. Ama ben de sonunda 1 saatlik yoğun mücadele ile 28 Ocak için randevu alabildim. O şakşakçılar kadar şanslı değilsin diye korkuyorum ama, umarım yine aynıdır! Son anda randevu kapmışsanız, belki birkaç tur atabilirsiniz. Başka insanların da seninle aynı sorunlar yaşadığını düşünüyorum. Unutma, biraz sabırlı ol, ve azim senin arkadaşın. Umarım işler yolunda gider!

0

Malesef ben de benzer sorunlar yaşadım. İtalyan vize sitesi randevu sisteminde sıkıntılar var gibi. Sanırım internet sitesi çok yoğun ya da teknik bir sorun var.

Scroll to Top