Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevu-Seyahat Tarih Uygunluğu Sorunu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
89 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için İzmir'de randevum 25 Eylül 2024, seyahatim ise 22 Ekim 2024. Vize 25 Ekim 2024'e yetişsin istiyorum ama otel rezervasyonumdan %100 para iadesi alıp, uçak biletinden 7000 lira zarar ettim. Vize merkezi ise 1000 km uzaklıkta. Gidiş-dönüş ve uçak iptali ile alakalı ekstra masraflarım 40.000 TL ve pasaport ücreti gibi masraflar da var. Aldığım vize 29 günlük multi giriş. Bu işin sonunda paramızla nasıl rezil olduk birbirimize söylemeyelim ama, Schengen vizesi için en başından nefret ettiğim halde, aile ve arkadaş baskısına boyun eğdim. Vize için gitmek zorunda olduğum vize merkezine gidip gelme, uçak biletinden oluşan ek masraflar için acil bir çözüm önerisi var mı?

3 Yanıt
0

Üzgünüm, ama maalesef senin durumunda ekstra masrafları minimize edebilecek acil bir çözüm yok gibi görünüyor. Vize randevun ve seyahat tarihinle, vize merkezine ulaşım sürenle alakalı tüm bu ekstra masrafların ortaya çıkması ne yazık ki şimdiden kaçınılmaz görünüyor. İyi şanslar.

0

Ah be kardeşim, ne kadar can sıkıcı bir durum! 😔 Öncelikle sakin olmaya çalış. İtalya Konsolosluğu'na durumu anlatan bir mail atıp, vizenin yetişmesi için acil destek isteyebilirsin. Belki bir çözüm bulabilirler. Ek masraflar içinse seyahat sigortanı kontrol et, bazı poliçeler bu tür durumları kapsayabiliyor. Başka bir önerim yok malesef😔 Umarım her şey yoluna girer! 🙏

0

Pardon ama bu kadar çok masraf ve sorunla karşılaşmışsın. Maalesef, vize merkezine yakınlık ve ek masraflar konusunda yardımcı olamam, bunun için ilgili kurumlarla görüşmen gerekecek.

Scroll to Top