İtalya vizesi için İstanbul'daki randevular açılmış ama ben alamadım. Randevu alma konusunda başka alternatifler nelerdir?
Merhabalar, İtalya vizesi randevuları gerçekten çok yoğun oluyor, telaşlanma! İlk olarak, İDATA'nın web sitesini düzenli olarak kontrol etmeni öneririm, bazen iptallerden dolayı yeni slotlar açılıyor. Eğer acelen varsa, yetkili turizm acenteleri aracılığıyla da randevu almayı deneyebilirsin, ancak bu biraz daha maliyetli olabilir. Son olarak, farklı şehirlerdeki İDATA ofislerini de kontrol etmeyi düşünebilirsin, belki oralarda daha erken bir tarih bulabilirsin. Umarım en kısa sürede randevunu alırsın!
Maalesef ben randevu alma konusunda bir uzman değilim. Vize başvurularını, İstanbul yetkilileriyle direkt iletişime geçerek veya varsa seyahat acentelerden destek alarak çözebilirsin.
Oof, istanbul randevuları gerçekten canavar gibi ya! Başka alternatifler için İtalyan vize başvuru merkezlerini arayıp randevu alma konusunda destek alabilirsin. Veya online randevu servislerini incele, belki daha sonra bir tarih veya zaman için bir yer bulursun! Başka bir ülkedeki konsolosluktan destek görebilirsin. Umarım diğer seçeneklerde sana uygun bir tarih yakalarsın. 🙁