İtalya vizesi için randevu almaya çalışıyorum ama açtığım her gün müsait randevu bulunmuyor. Telefonla görüştürüyorlar ama takvime baktıkları taktirde açılan gün, o gün gerçekten müsait demek değilmiş. Pasaport numaramızı ve aile bilgimiz nedeniyle randevu bulmakta çok zorlanıyorum. Vize randevusu almak gerçekten çok zor mu?
İtalya vizesi randevusu almak gerçekten de bazen zorlayıcı olabiliyor, özellikle yoğun dönemlerde. Sürekli kontrol etmek ve hızlı davranmak gerekiyor. Belki farklı şehirlerdeki konsolosluklara da bakabilirsin, şansını artırabilir. Umarım en kısa sürede randevu bulursun!
Aynı dertten ben de geçtim, canım. İtalya vizesi, doğru dürüst randevu bulmak gerçekten can sıkıcı. Telefonla takvimi inceleyebiliyorlar ama o tarihte gerçekte boş yer olmadığını anlıyorlar. Maalesef, sistem ve kalabalık bu. Başka bir taktik dene. İnternet sitelerindeki "randevu talebi at" formunu her gün tekrar tekrar denemeyi unutma. Bekleme listesi ve benzeri başka randevu seçeneği olup olmadığını da araştırmayı ihmal etme. İnanıyorum, bir yolunu bulursunuz.
Çok zor görünüyor galiba. Randevu bulamadığın için gerçekten üzgünüm.