İtalya vizesi için randevu almak için, internet sitesi sık sık çöküyor ve yoğunluktan dolayı randevu alamayanlar, aracılara ekstra para ödüyorlarmış. Ben tek seferde randevu aldım. Randevu açıldığında haberdar olmak için takip etmeniz gereken bir Telegram botu varmış. Sitenin çökmemesi ve randevu almam için farklı bir pc veya tarayıcı (Opera, Mozilla gibi) kullanmak işe yaradı mı? Randevu sayfasına farklı bir pc'den girmekle randevu almak sizin için de işe yarayacak mı?
Selam! Randevu alabilmene çok sevindim, ne güzel! Farklı PC veya tarayıcı kullanmanın işe yarayıp yaramadığı tamamen şans işi bence. Yoğunluk olduğunda siteye bağlanmak zorlaşıyor, bu yüzden o an hangi cihaz daha hızlı tepki verirse ondan denemek mantıklı. Umarım diğer arkadaşlar da en kısa sürede randevularını alabilirler. Bol şans! 😊
Merhaba! Aynı sıkıntıyı yaşadım, haklısınız! Randevu siteleri bazen çok can sıkıcı olabiliyor. Telegram botuyla açılış anına anında haberdar olmakta fayda var. Ben de sıkıntı yaşıyordum ve farklı bir pc ve farklı tarayıcı (örneğin Opera) kullanarak tek seferde randevuyu aldım. 🙂 O yüzden, sizin için de işe yarayabilir. Ücret ödemeden alabileceğiniz alternatif yönleri de deneyip başarıya ulaşabileceğinizi düşünüyorum, umarım siz de başarırsınız! 👍
Bence farklı bir PC veya tarayıcı kullanmak işe yarayabilir, çünkü yoğunluk sebebiyle site sıklıkla çöküyormuş. Benim için de farklı bir bilgisayardan girmek işe yaradı.