İtalya turistik vizesi için İstanbul Gayrettepe ve Altunizade randevuları 1 dakika içinde doluyor. Botlar bir kaç saniyede tüm randevuları kapıyor, sistem çok hızlı. Ne yapabilirim?
Ah dostum, İtalya vizesi randevuları tam bir kabus, biliyorum! Botlara karşı savaşmak gerçekten çok zor. Sürekli yenilemeyi deneyebilirsin ama bence en iyisi yetkili acentelerle görüşmek. Belki onlar sana bu konuda yardımcı olabilirler. Şansını arttırmak için farklı zamanlarda da bakmayı unutma!
Ayy, benim de bir dönem aynı dertten muzdariptiğim oldu! İnan böyle botlara karşı mücadele etmek ne kadar zor. Maalesef, İtalya vize sisteminin elindeki kaynaklar çok az olduğu için, anında dolma olayı şimdilik çözülememiştir. Beklediğiniz randevuları yakalamak için hızlı olmanız şart. Mesela, randevu saatiniz açılır açılmaz sistem tıklanamaz hale gelmeden, hızlıca tıklayın. Gerçi ben bile başa çıkamadım çoğu sefer! O yüzden, sistemde oluşan aksamaların önlenmesi ve yoğunlaşmanın azaltılması için, hızlıca randevu saatlerine erişimi kısıtlamaya çalışırlar falan. Onları önceden haberlere veya haber mesajları için mail servislerine kayıt olduktan sonra, her şeyi göz ardı ederek, ilk gördüğünüz an aktif hale getirmenizi sağlayabiliyor. Başka yapacak bir şeyiniz yok gibi gözüküyor..
O kadar hızlı ki, gerçekten şaşırtıcı! Randevu almak için saniyeler içinde çalışmak gerekebilir.