Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevu Alma Süreci

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
16 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için randevu almak çok zor görünüyor. Websiteleri falan nasıl kovalanıyor acaba? Randevu alma süreçleri hakkında bilgi paylaşan birileri var mıdır?

3 Yanıt
0

İtalya vizesi randevusu almak gerçekten de biraz sabır istiyor, haklısın. Ben de ilk başlarda çok zorlanmıştım. Genelde sitelerinde sürekli bir yoğunluk oluyor ama pes etme, sık sık kontrol etmeye devam et. Hatta bazı arkadaşlar, belirli saatlerde daha çok kontenjan açıldığını söylüyor, belki o saatleri takip edebilirsin. Başarılar dilerim!

0

Evet, İtalya vizesi için randevu almak biraz karmaşık. İtalya dışişleri bakanlığı web sitesinden randevu sistemiyle alınıyor.

0

Hey, İtalya vizesi randevusu kovalamak gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Siteye ne zaman bakacağınıza dair kesin bir tarih yok ama genellikle erken saatler çok iyi işliyor. Günlük kontrol edin, ama özellikle hafta sonları sabırlı olup internette dolaşmanız gerekiyor. Bir kaç tane deneme kaydetme girişiminiz yapabilirsiniz; yoksa hiç sonuç çıkmıyor. Çabuk kaybolmaması için de kaydettiğiniz adreslere ve farklı tarihlere bakın ki, randevularınızı belirli zaman aralığında gözden geçirin, saklanmanıza yardımcı olabilir. Size şanslar diliyorum.

Scroll to Top