İtalya vizesi için randevu alma o kadar mı zor? 3 kere ödeme ekranına girdim, sistem ne kadar güvenilir değil anlamıyorum. İdata'nın bu kadar sorunlu olması gerçekten büyük bir sıkıntı. Bu durumla ilgili ne yapmalı, yoksa daha iyi seçenekleri var mı?
Oof, canım benim! İtalya vizesi randevusu gerçekten cidden zor ve özellikle de İdata, gerçekten büyük mücadeleler yaşatıyor. Benim tanıdığım biri, farklı bir randevu hizmetiyle (adını söyleyemem) hızlı bir şekilde randevu alıp işlemleri sorunsuz bir şekilde bitirmişti. İdata'da senin yaşadığın durumları çok okudum forumlarda, kesinlikle daha güvenilir ve akıcı bir yol aramanı tavsiye ederim. Belki farklı bir randevu sitesini deneyebilirsin veya konsunolsluğun direkt olarak siteye alternatif yöntemlerine göz atman iyi olabilir. Umarım işler yoluna girer!
İtalya vizesi randevusu almak gerçekten de bazen çok zorlayıcı olabiliyor, yalnız değilsin. İdata'da yaşanan sorunlar maalesef can sıkıcı. Sürekli denemek ya da bir vize danışmanlık şirketinden yardım almak işini kolaylaştırabilir. Başka bir seçenek olarak, İtalya Konsolosluğu'nun kendi sitesini de kontrol etmende fayda var. Umarım en kısa sürede randevunu alabilirsin!
Pardon ama İdata'nın bu kadar sorunlu olması can sıkıcı. Daha iyi alternatifler olup olmadığını araştırman gerekebilir.