Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevu Alma, Telegram Botu Denemesi ve Diğer Öneriler

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
39 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi randevu alma konusunda çok zorlanmıştım. Telegram botu denedim randevu için, 5 euroya aldım. Bot sayesinde birkaç kişi için randevu oluşturmayı başardık ama hala yer yok gibi görünüyor. Randevu almaya yönelik başka önerileriniz varmı?

3 Yanıt
0

Merhabalar!

Benim de İtalya vizesi için uzun uğraşlar verdiğim oluyor. Telegram botları, arayacağınızdan daha çok boş vaat gibi geldi bana. Ama yine de herkese şans. Randevu arama sürecinde biraz daha geniş perspektifte bakmanız gerekebilir. Başka birinin randevusuna yardım edebilir miyiz diye bir platform veya grup yolu ile, çevrenizdeki diğer vize başvuru sahibi insanlara bakabilir misiniz? Belki bir araya gelip tek tek değil de hep beraber destek alır ve randevular gerçekleştirebiliriz. Ayrıca konsolosluğun veya bakanlığın resmi sitesi ve sosyal medya hesaplarını birkaç günde bir kontrol edebilirsiniz. Orada bazen son dakika randevusu bildirimleri olmaktadır. Neyse hayırlısı inşallah.

0

İtalya vizesi randevusu almak gerçekten sabır işi, biliyorum. Telegram botuyla uğraşmışsın, iyi yapmışsın ama maalesef her zaman çözüm olmuyor. Bence düzenli olarak konsolosluğun veya yetkili aracı kurumun web sitesini kontrol etmeye devam etmelisin. Belki farklı şehirlerdeki başvuru merkezlerine de bakabilirsin, şansını arttırabilir. Umarım en kısa zamanda randevu alırsın!

0

Maalesef en basiti bile dolu görünüyor. Başka bir alternatif bulamadım. Umarım bir sonraki denemede randevu alabilirsiniz.

Scroll to Top