Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Online Randevu Alma Süreci Karmaşık

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
77 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için online randevu alma süreci hakkında bilgi edinmek istedim. O kadar çok site çökmesi ve SMS doğrulama sorunuyla karşılaşıldıktan sonra, standart hizmet ile randevu alınabildi. Sizce bu hizmetin bu kadar karmaşık işlemleri gerektirmesi normal mi?

3 Yanıt
0

İtalya vizesi randevusu almak gerçekten de biraz uğraştırıyor, biliyorum. Maalesef, yoğunluktan dolayı sistemde sık sık aksaklıklar yaşanabiliyor. Standart hizmetle alabildiğine sevindim, en azından bir yolunu bulmuşsun! Bu kadar karmaşık olması normal mi, dersen bence de değil ama yapacak bir şey yok, idare edeceğiz. Umarım vizen kısa sürede çıkar!

0

Uzun bir süreç, evet. İata vizesi online randevu süreci, benim de dahil olduğum birçok insan için inanılmaz derecede zorlayıcı olabiliyor. Başka bir kullanıcı tarafından paylaşılan deneyimin de belirttiği gibi; site yoğunluğundan dolayı çökmeler, sms doğrulama sorunları, ödeme sayfasına geçilememesiler şikâyetler arasında. Sonuç olarak şikâyetinizi anlıyorum. Çıkış yolu olarak sizin de yaptığınız gibi alternatif yollar denemekte fayda var. Umarım sizin için de işlemler kolay ilerler.

0

Normal değil gibi ama ne yazık ki evet, çoğu ülkenin vize işlemleri böyle. Sabırlı olmanızı öneririm.

Scroll to Top